Jouw team out-of-the-box eigen oplossingen laten verzinnen en de toekomst laten visualiseren? Your Branding leidt jullie brainstorm en beweegt de boodschap van medewerkers in 8 stappen van informeren naar inspireren.

 

Na een intake waarin we op basis van jullie input de challenge voor de brainstorm vaststellen, vindt de brainstormsessie plaats. Verbeelding is het centrale element tijdens deze brainstorm challenge. Het is noodzakelijk om samen de beeld te schetsen van de gewenste uitkomst. Your Branding stimuleert creativiteit, originaliteit en intuïtie bij de deelnemers om te komen tot een visualisatie van de oplossong(en). Deze verfrissende brainstorm biedt nieuwe perspectieven en initieert verandering van binnenuit. Vanuit het doorgronden van het creatief denkproces gaat het team zelf praktisch aan de slag en stort zich op tastbare aspecten van het project.

 

NB! Your Branding is voorstander van een fysieke training of brainstorm. Dit is één van de weinige trainingen die eventueel ook online plaats kan vinden via Microsoft teams of Zoom. Van te voren sturen we alle deelnemers de ‘Your Brainstorm toolkit’.