Wat

“Effectief communiceren bestaat voor 15% uit wat je weet en voor 85% over het gevoel dat je hebt over wat je weet.”

 

Wij bewegen teams, organisaties en professionals van informeren naar beïnvloeden. Dit past bij onze missie; namelijk het verbeteren van zakelijke communicatie. Wist je trouwens dat zakelijke communicatie eigenlijk niet bestaat. Per definitie is communicatie namelijk persoonlijk. Wij verbeteren zakelijk communicatie middels teambegeleiding , executive coaching , consulting en daarnaast het op maat maken van communicatie tools .

 

Welke vragen heeft Your Branding de afgelopen anderhalf jaar onder meer gekregen?

  • Een bouwbedrijf waar ingenieurs zelf verantwoordelijk zijn voor pr & sales.
  • Een operatiecomplex van een gefuseerd ziekenhuis dat niet optimaal samenwerkt en waar communicatiestromen onduidelijk zijn.
  • Een management team dat zich voorbereid op een grote reorganisatie en de weerstand die gaat komen beheersbaar wil houden.
  • Een grote internationale consultancy organisatie die haar consultants een eigen trainingstool wil bieden waarmee ze hun business vergroten.
  • Een internationaal modemerk dat het internationale sales team naar Amsterdam vliegt en een inspirerende salesworkshop wil die anders dan anders is.

 

Your Branding wordt vaak ingeschakeld door organisaties, teams en professionals die kampen met communicatieve uitdagingen die horen bij crises, reorganisatie en fusie. Wij merken vaak dat wat hier werkt, zeker werkt bij een team in een regulier veranderingsproces.

 

 

Wie

Your Branding is het bedrijf van pionier op communicatiegebied; Renate van Dijken. Keer op keer inspireert zij tot het ontdekken van nieuwe mogelijkheden op het gebied van positionering en communicatie. Een goed voorbeeld zijn Your Branding’s communicatiespellen, een resultaatgerichte en unieke werkvorm die nu ook door andere organisaties gebruikt wordt, waaronder John Maxwell Team, Back2worK en Best Value Balance de primeur hadden. Nou ja primeur…. Buiten Your Branding zelf natuurlijk.

 

Met Your Branding zetten we al deze verfrissende modellen, tools, zelfbedachte en bestaande oefeningen en methodes in bij onze klanten. Doordat we maatwerk bieden, wegen we alle beschikbare opties af, of het nu door onszelf bedacht is of niet, we kiezen de insteek die het meest logisch is en het meest op zal leveren.

 

Renate werkt in Your Branding voor een aantal trajecten samen met andere betrouwbare en ervaren trainers, trainingsbureaus en communicatie-experts met een bewezen ‘track-record’. Soms omdat een traject groot is met veel teams en we de vaart erin willen houden, soms omdat extra expertise de klant meerwaarde biedt, soms omdat samenwerken gewoon ontzettend leuk en leerzaam is.  

 

Meer lezen over oprichter Renate van Dijken? Of behoefte aan een spreker over één van onze expertises op het gebied van positionering & communicatie?