Hoe is het communicatiebewustzijn van jouw team? In hoeverre leeft een waardepropositie, missie & visie? Hoe intrinsieke gemotiveerd zijn medewerkers om waarde toe te voegen aan een zo groot mogelijk klant- of medewerker engagement? Jouw medewerker bepaalt jullie identiteit en daarmee jullie imago. Kortom, medewerkers zijn key in een goede communicatie naar binnen en naar buiten. Met trainingen van Your Branding beweeg je de communicatie van informeren naar inspireren. Verbeter jullie communicatiecultuur en kijk welke training past goed bij jullie huidige uitdagingen?

 

Waarom communicatietrainingen van Your Branding?

Your Branding heeft een unieke, verfrissende en originele trainingsaanpak. Niet alleen Your Branding werkt met eigen door onszelf ontwikkelde trainingtools. Ook andere internationale en erkende organisaties scholen trainers en communicators met Your Branding’s communicatie- en trainingsoplossingen. Wereldwijd zijn onze methoden bewezen en gaan ze verder dan slechts verfrissend en anders zijn…. Met onze ‘hands-on’ aanpak een oog voor implementatie beklijft een bewustzijnsverhoging beter en maken we jullie communicatiecultuur blijvend effectief. Want motivatie is wat je in beweging brengt, gewoonte is wat je aan de gang houdt…

 

Wat wordt jullie volgende training? 

 

Uiteraard is een training altijd maatwerk, al hebben we een goede basis van technieken die we in kunnen zetten. Plan vrijblijvend een intake. Lees welke resultaten communicatiebewustzijn het operatiecomplex van Ommelander Ziekenhuis heeft opgeleverd. Download het artikel hier.