Profiteer van onze communicatie-oplossingen

Your Branding denkt out-of-thebox en bedenkt aanpakken die net even anders zijn om een effectieve communicatiecultuur te creëren, communicatiebewustzijn te vergroten en een doelgroepsegment te betrekken. Ervaar zelf dat onze tools, zoals het teampositioneringsspel of de teamoverlegwaaier en trainingen, niet alleen motiverend zijn, maar ook gericht zijn op het behalen van resultaten op de lange termijn. 

 


6.000 John Maxwell Team Trainers werken wereldwijd met ons positioneringsspel

Eén van Your Branding’s klanten en meest bijzondere projecten is de samenwerking met de organisatie van New York Times bestseller schrijver en ‘influence & leadership expert’ John C. Maxwell, the John Maxwell Team. Een elitegroep van meer dan 6.000 communicatietrainers van the John Maxwell Team werkt wereldwijd met ‘Your Brandings’ leadership game. De leadership game is gebaseerd op Your Branding’s eigen positioneringsspel. Wij gebruiken ons eigen originele spel voor teampositioneringstrainingen, het vergroten van communicatiebewustzijn en het opstellen van waardeproposities, positioneringsplan, communicatiestrategie, missie en visie. Speel met jouw team het positioneringsspel en beweeg de communicatie van jouw team van informeren naar inspireren.

 


 

Jouw doelgroep betrekken met een eigen tool? 

Een ouder voorbeeld was voor de organisatie van Bob Proctor, bekend van de populaire film “the Secret”. Hiervoor hadden we het gedachtegoed van Bob Proctor in een learning-format gegoten dat past bij de doelgroep jongeren van 12 t/m 18 jaar. Hiertoe kwamen we door middel van verschillende co-creatie sessies en focusgroepen met de doelgroep. Unieke ‘features’ als een ‘mood card’ waardoor je de content in vier verschillende ‘moods’ online tot je kon nemen, maakten het concept onderscheidend. Op de dag van lancering trok de website maar liefst 150.000 unieke bezoekers. Onze kennis van en ervaring met jongerenparticipatie en -campagnes kwam goed van pas. Ook jongeren betrekken? Laat het ons weten. 

 


Teamoverleg Toolkit

Wat is het belangrijkste communicatiemoment van jou en je team? Juist! Het teamoverleg. Het is het moment waarop je je team in beweging krijgt, waardoor werk efficiënter verloopt. Hoe je je team in beweging krijgt met je teamoverleg? Met de Teamoverlegwaaier beweeg je je team van informeren naar inspireren. Wil je jouw teamoverleg efficiënter maken, waardoor je werkgeluk vergroot? Je kunt met de Teamoverlegwaaier zelf al een begin maken met het verbeteren van je teamoverleg. Een teamoverleg staat al gepland. Alle medewerkers investeren tijd en energie in vergaderen en teamoverleggen. Daardoor kun je beter ervoor zorgen dan die tijd en energie langdurig resultaat oplevert. Met onze training investeer je niet in weer iets nieuws, maar zorg je ervoor dat een al gepland teamoverleg werkgeluk vergoot. Beweeg je team van informeren naar inspireren! Kijk ook op http://teamoverleggen.nl

 

Verbeter jouw communicatiecultuur! Vrijblijvend meer weten? Laat je gegevens achter en we nemen contact met je op:

 

Naam *:
Email *:
Bericht *: