Communicatie Tools

Eigenaar en oprichter Renate van Dijken is een pionier op het gebied van communicatie en positionering. Niet alleen begeleidt Your Branding hierdoor klanten met eigen modellen, trainingprogramma’s en communicatie tools, ook zorgen we ervoor dat anderen kunnen werken met ‘onze’ bewezen tools, maar met hun eigen unieke inhoud. Hieronder drie voorbeelden waar we trots op zijn uitgelicht.

 


Samenwerkingsspellen op maat

Bij een aanbesteding heeft de opdrachtgever het meest belang bij een goede samenwerking met de opdrachtnemer en vice versa. Ministeries, Provincies, Gemeenten, Waterschappen, Grote Bouwbedrijven ervaren een betere afstemming  door de vierdelige samenwerkingstool die we gecreëerd hebben voor de aanbestedingsexperts van Best Value Balance. Your Branding heeft niet alleen voor Best Value Balance, maar ook een aantal andere bedrijven communicatietools ontwikkeld, gebaseerd op hun content, design en waarden maar met eigen bewezen werkvormen.

 


GOAL33 - LifeSuccess

Een ouder voorbeeld van oprichter Renate voor de organisatie van Bob Proctor, bekend van de populaire film “the Secret”. Renate heeft het gedachtegoed van Bob Proctor in een format gegoten dat past bij de doelgroep jongeren van 12 t/m 18 jaar. Unieke ‘features’ als een ‘mood card’ waardoor je de content in vier verschillende ‘moods’ online tot je kon nemen, maakte het concept onderscheidend. Op de dag van lancering trok de website maar liefst 150.000 unieke bezoekers.

 


John Maxwell Team Leadership Game

John Maxwell is een leiderschapsexpert en New York Times Bestseller auteur van meer dan 80 boeken. Toen John Maxwell lucht kreeg van Your Branding’s unieke communicatiespel, was hij enthousiast. De John Maxwell Team werkt met meer dan 8.000 consultants wereldwijd die met het gedachtegoed van John Maxwell teams begeleiden in het bedrijfsleven. Ondertussen wordt ‘ons’ spel in meerdere talen wereldwijd ingezet en gaan duizenden professionals spelenderwijs de diepte in. Net als onze klanten in Nederland.

 


Teamoverleg Toolkit

Het belangrijkste communicatiemoment op de werkvloer is het teamoverleg. En dan geldt zowel vanuit management als vanuit het team. Een goed overleg inspireert, motiveert en zorgt voor resultaat. Vanaf 2019 wordt met onze Teamoverleg Toolkit wordt elk teamoverleg een succes: van het periodieke overleg tot brainstorm. Vraag ons ook naar de mogelijkheid om de Teamoverleg Toolkit gepersonaliseerd met uw eigen logo en voorwoord van uw bestuur/ directie te introduceren in uw gehele organisatie.

 

Laat je gegevens achter om op de hoogte gehouden te worden van de nieuwste ontwikkelingen of om te informeren naar onze mogelijkheden:

 

Naam *:
Email *:
Bericht *: