Maar liefst 89% van alle medewerkers ervaart hun teamoverleg, week- of dagstart als inefficiënt. Zonde, want het belangrijkste communicatiemoment op de werkvloer is het teamoverleg. Een goed overleg inspireert, motiveert en zorgt voor resultaat. Een goed overleg is de basis van een effectieve samenwerking zonder verspilling en ruis. Maar net als andere gewoonten kost het tijd om een goede structuur in het systeem van leidinggevenden en medewerkers te krijgen. Your Branding biedt deze structuur en zorgt ervoor dat een verfrissend nieuwe aanpak een betrouwbare ingesleten en effectieve gewoonte wordt.

 

In deze training:

  • Maken we leidinggevenden wegwijs in het 8-stapsoverleg model van Your Branding;
  • Werken we met de Teamoverlegwaaier;
  • Geven we teamleden (meer) invloed in de inhoud van dagstarts en overleggen, waardoor medewerkers meer grip krijgen op hun prioriteiten;
  • Ontwikkelen we intrinsieke motivatie om (nog) beter met elkaar te communiceren;
  • Zorgen we voor meer resultaat uit samenwerking en een effectieve communicatiecultuur.

 

Deze training en manier van overleggen past eveneens goed in een traject waarin Lean werken centraal staat. Vraag ons ook naar de mogelijkheid om de Teamoverleg Toolkit gepersonaliseerd met eigen logo en voorwoord van uw bestuur/ directie te introduceren in de gehele organisatie.

 

*N=1.200 bron Your Branding’s onderzoek bij teamtrajecten