Behandel de ander zoals je zelf behandeld wilt worden? Nee dus! Wist je dat er vier verschillende hoofdvoorkeuren in communicatiestijlen zijn en dat die lijnrecht tegenover elkaar staan? Welke effecten hebben de voorkeuren in uw team? 

 

Vaak ontwikkelt Your Branding haar eigen methodieken, tenzij bestaande zo efficiënt zijn… Daarom is Your Branding Insights gecertificeerd. Tijdens deze training krijgen deelnemers inzicht in zichzelf en in de ander aan de hand van het gedachtengoed van de grondlegger van psychologie en gedragspsychologie, Carl Gustav Jung.

 

Wat levert Insights Discovery in een traject met Your Branding op:

  • Leer beter afstemmen en verbinden met collega’s en klanten en ontwikkel effectievere en diepgaande professionele relaties.
  • Inzicht in en informatie in over de kwaliteiten en mogelijke beperkingen op individueel niveau en op teamniveau.
  • Gerichte ervaringen, inzichten en acties  die leiden tot betere communicatievaardigheden op individueel en op team niveau.
  • Begrijp welke communicatiestijlen en -voorkeuren er bestaan en in het team zitten. Door meer begrip verbetert de samenwerking.
  • De kleurentaal van Discovery heeft direct impact en gaat leven binnen een organisatie. Zo wordt het gemakkelijker om een blijvende positieve verandering te bewerkstelligen.

 

 

“Ik heb Insights Discovery gebruikt bij elk team dat ik heb aangestuurd. Het heeft me geholpen om moeilijke situaties open te breken. Het eenvoudige taalgebruik is to-the-point en werkt voor iedereen. Discovery helpt echt bij onze teamdynamiek, zelfs tot op het hoogste managementniveau.” Kirsty Bashforth, Head of Organisational Effectiveness, BP.

 

Wil je weten hoe een persoonlijk Insights Discovery profiel eruit ziet en wat een profiel inhoudt? Download hier een voorbeeldprofiel en meer uitleg.