Your Branding biedt twee vormen van begeleiding. Welke is het meest op jullie situatie van toepassing?

 

 

Executive Coaching

Stel je mag spreken als een expert op een event. Grote kans dat je die boodschap goed voorbereid. Wellicht wel samen met ons. Maar bereid je je communicatie ook voor als je je team moet motiveren in een grote verandering? Krijg jij anderen écht in beweging.

 

Your Branding begeleidt professionals in hun communicatie van informeren naar beïnvloeden. Met welke situatie kunnen we jou helpen? Wil jij….

 

  • je positie in je team en organisatie verstevigen?
  • je invloed op je team of klant vergroten?
  • met je werkoverleg je team écht in beweging krijgen?
  • je communicatie- en sprekersstijl verbeteren?
  • je voorbereiden op een belangrijk communicatiemoment?

 

Voor elke vraag hebben we meerdere bewezen aanpakken, waaronder eigen methodes zoals onze Team Meeting Navigator, Positioneringsaanpak of Camera Analyse. Ook werken we in sommige met Insights Discovery of Deeper Discovery.  Na een intake kijken we in overleg welke methode het beste aansluit op jouw vraag.

 

 

Consulting

Your Branding heeft zich verdiept en ervaren in de meeste ingewikkelde organisaties en teams; namelijk organisaties en teams in reorganisatie en fusie. Dit betekent dat Your Branding gespecialiseerd is in communicatie vanuit organisaties en teams die in weerstand en crisis zitten. En wat werkt voor deze teams, werkt voor ieder team!

 

Your Branding begeleidt en adviseert bij verandering, crisis of reputatieschade. Medewerkers en klanten zelf leggen de basis voor een communicatie-aanpak die werkt. Your Branding schrijft geen saaie rapporten maar begeleidt medewerkers in het opstellen van een communicatieplan en management in wat ze zeggen en hoe ze het zeggen.

 

 “Met Your Branding kwam het communicatieplan uit onze medewerkers zelf. Dat werkt beter dan een rapport dat over de schutting gegooid wordt.” Harry Zwiers, directeur-eigenaar JVZ Ingenieurs Deventer – Nijmegen